16 Ekim 2009 Cuma

KÖYDES Köylerin Projelerini Masaya Yatırdı

Köylerin Projelerini Masaya Yatırdı

KÖYDES Köylerin Projelerini Masaya Yatırdı




Kaymakam Gödekmerdan, İl Genel Meclis üyelerinin de katıldığı Kaymakamlıktaki toplantıda yaptığı konuşmada, 2009 yılında güzel hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, İl Özel İdaresi yatırımları olarak 2009 yılında başlattıkları 29 projeden 22s



Tarsus Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ın başkanlığında toplandı.

Kaymakam Gödekmerdan, İl Genel Meclis üyelerinin de katıldığı Kaymakamlıktaki toplantıda yaptığı konuşmada, 2009 yılında güzel hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, İl Özel İdaresi yatırımları olarak 2009 yılında başlattıkları 29 projeden 22'sini hayata geçirdiklerini ve 7 projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Gödekmerdan, 2010 yılı bütçesinin bu yıla oranla çok az olacağını bildikleri için kasım ayında hazırlanacak olan il Özel İdare bütçesine kaynak aktarılması gerektiğini vurguladığı konuşmasında, özellikle 575 bin TL. tutarındaki Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu köyleri içme suyu çalışmaları ile yaklaşık 150 bin TL. tutarındaki Belemedik Grubu köyleri içmesuyu inşaatını 2010 yılının ilk aylarında tamamlamayı hedeflediklerini, bunun içinde 2009 yılı Köydes yatırım proğramı kapsamında artan 224 bin 642 lira tutarındaki ödeneğin Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu köyleri içmesuyu tesisi ek projesinde kullanılacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda söz alan Tarsus'un 7 İl Genel Meclisi üyesi Emrah Oksal, Harun Keskin, Hud Karakulak, Bilal Duman, İbrahim Gül ve Mehmet Yıldız ise İl Özel İdare bütçesinden tarsus'un daha çok pay alması için ortak hareket edeceklerini ifade ettiler.

KÖYDES Üyesi Dedeler Köyü Muhtarı Yusuf Erol ise konuşmasında başta Kaymakam Mehmet Gödekmerdan olmak üzere tüm İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tarsus

tarsus
Tarsuslu ne arasa, Tarsusta ne varsa