7 Şubat 2009 Cumartesi

TÜRKAV şubesi açıldı

TÜRKAV şubesi açıldı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV), Mersin'in Tarsus ilçesinde şube açtı.


Atatürk Caddesi Yarenlik Alanı'nda bulunan şube binasının açılış törenine; MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Bülent Aydemir, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi yerel sanatçı Özlem mini konser verirken, halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bulut, TÜRKAV'ın yüce Türk milletine kara sevda ile bağlanmış kamu çalışanlarının ocağı olduğunu söyledi. Bulut, "Milli vatan, milli ahlak, milli görüş anlayışına sahip bütün kamu çalışanlarını tek çatı altında toplamayı, kaynaştırmayı kendine amaç edinmiştir TÜRKAV. TÜRKAV, Türk milletinin milli ve manevi güç kaynaklarını harekete geçirerek, milli değerlerimiz doğrultusunda her koşulda, her yerde ve her zaman Türk milletini bilinçlendirmek, milli hassasiyetlerini geliştirmek, yüce Türk milletinin birlik ve beraberliğini sağlamayı kendine amaç edinmiştir. Milli benliğimiz ve kökümüzden kopmadan yükselmek ve ilerlemek gayemizdir" dedi.

Milletvekili Akkuş ve Belediye Başkanı Kocamaz'ın konuşmalarının ardından, TÜRKAV Tarsus Şubesi'nin açılmasında emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgesi verildi. Şubenin açılışı, Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra kurban kesilerek yapıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tarsus

tarsus
Tarsuslu ne arasa, Tarsusta ne varsa