31 Ocak 2009 Cumartesi

Tarsusa Yeni Maliye Sarayı Yapılacak

Tarsusa Yeni Maliye Sarayı Yapılacak

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, yaptığı açıklamada mevcut Maliye Sarayında Kızılmurat ve Şehitkerim Vergi Dairelerinin bulunduğunu, ancak iki ayrı katta hizmet veren Vergi Dairelerinin mevcut fiziki yapısıyla ihtiyaca cevap veremediğini söyledi.

Tarsus'ta yeni bir Maliye Sarayı yapılması için çalışmalar hızlandırıldı.

Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, yaptığı açıklamada mevcut Maliye Sarayında Kızılmurat ve Şehitkerim Vergi Dairelerinin bulunduğunu, ancak iki ayrı katta hizmet veren Vergi Dairelerinin mevcut fiziki yapısıyla ihtiyaca cevap veremediğini söyledi.
Kaymakam Gödekmerdan, yaklaşık 24 yıl önce yapılan Maliye Sarayının günün ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldiğini ve bu nedenle geçtiğimiz yıl Anıt mahallesindeki eski DSİ Başmühendisliğinin bulunduğu yere Maliye Sarayı yapılacağını belirterek, ''Yeni Maliye Sarayı yapımı Bakanlığın 2009 yılı yatırım proğramına alındı. Mersin gelir İdaresi Başkanı Serdar Aksoy ile görüştük. Yeni Maliye sarayı inşaatına biran önce başlanması için ihale aşamasına gelindiğini, projesinin hazır olduğunu söyledi. Biran önce temelinin atılmasını bekliyoruz. Aldığım bilgiye göre ödeneği de hazır olan yeni Maliye Sarayı temeli atıldıktan sonra bir yıl içinde hizmete girer'' şeklinde konuştu.
Maliye Sarayındaki Vergi Daireleri vergi ödemelerinin özellikle son günlerinde kalabalık nedeniyle büyük izdihama neden oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tarsus

tarsus
Tarsuslu ne arasa, Tarsusta ne varsa